Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb digitális ébresztőóra projektorral

2024-08-31 14:37

Közeledik a tanév eleje és ezzel együtt az iskolakezdés is. Ezért választottam unokámnak egy gyönyörű, modern,  nagy LED kijelzős vetítős ébresztőórát a Parforintert.hu webáruházból.

Az ébresztőóra nagyon érdekesen néz ki, modern dizájnnal rendelkezik, így minden helyiségbe beilleszthető - egy szép kiegészítőnek tűnik. Az ébresztőóra igazán nagy kijelzővel rendelkezik – 7,9 hüvelyk, így a gyönyörű fehér számok nagyok és jól láthatóak.

Kicsit féltem, hogy a számok látszanak emajd kivetítve. De felesleges volt az aggodalom, gyönyörűen tisztán, élesen jeleníti meg az időt fehér számokkal. Tökéletesen látható nappal és éjszaka is.

Van egy éjszakai üzemmód, amelyben a képernyő elsötétül 18:00 és 6:00 óra között. A számjegyek elhalványulnak, ezzel elkerülve a tükröződést (de továbbra is láthatók). Ha egyáltalán nem szeretné látni a számokat, kikapcsolhatja őket, és máris valóságos tükröt kap az ébresztőóra.
 

Tip
Kikapcsolhatja a számok megjelenítését az ébresztőórán, ekkor válik praktikus tükörré.


A kijelző jobb oldalán egy 180 fokban forgatható projektor található. Oda fordíthatja, ahol szüksége van rá – a mennyezetre vagy a falra. Ennek köszönhetően éjszaka kivetítheti az időt, hogy láthassa, még akkor is, ha az ébresztőóra máshol van, mint Ön. Az időkivetítés piros fénnyel világít. Nagyon szeretem, és az unokám is nagyon érdekelte a kivetítő.

Az ébresztőóra USB adatkábellel működik. Ha nincs szabad USB-portja, helyezzen be 3 db  AAA elemet. Jó, ha az ébresztőben elemek vannak, mert akkor is tartja a beállított időt, ha nincs áram.

Kicsit aggódtam, hogy nem tudom beállítani az ébresztőt – nem vagyok éppen a technika ördöge. De rögtön megcsináltam, az ébresztőóra beállítása nagyon egyszerű. Az ébresztőóra hátulján gombok találhatók, amelyekkel beállíthatja az órát és az ébresztőórát.

Az Útmutatót a csomag tartalmazza. Bár nem magyar nyelvű, de  minden beállítási lépésnek megvan a maga képe, így az instrukciók szerint is nagyon jól beállítható az ébresztőóra. Az ébresztőóra beépített hőmérővel is rendelkezik, így mutatja a helyiség hőmérsékletét.

Most a legfontosabb dolog - az ébresztőóra funkció, amelyet az unoka fog használni. Az ébresztőórát több napra is beállíthatja – egyszerűen a teljes munkahétre, minden napra. Ha nem szeretne reggel felébredni, az ébresztőórán elég megnyomni a Szundi gombot, megnyomásával később ismételten ébreszteni fog.

Nagyon szeretem az ébresztőórát. Ár x minőség tekintetében nagyon meg kell dicsérnem. Ahogy a webáruház neve is elárulja - az ébresztőóra tényleg csak pár forint.