Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Takarékos zuhanyfej propellerrel

2024-08-20 17:07

forgó zuhanyfejet akkor szereztem be, amikor a régi zuhanyrózsám széthasadt a víznyomás változásakor, amikor a házunkban javították a csöveket. Ez az egyik legjobb befektetés, amit valaha is csináltam. Miért, kérdezi? Mindjárt kifejtem.

Azért választottam ezt a zuhanyrózsát, mert tetszett az ötlet, hogy a fej átlátszó és egy propeller van benne. Ezenkívül ez a gazdaságos fej nagyon érdekes vízáramlási kialakítással rendelkezik.


 

A takarékos zuhanyrózsa méretei 26 x 7,8 x 3,5 cm. Ez éppen megfelelő méret, és nem nehéz (ellenkezőleg, könnyű anyagból készült), így ha a zuhanyrózsát felakasztja a tartóba, nem fog kiesni. Amikor vizet enged a gégecsőbe, az aranyszínű propeller forogni kezd.

Érdekesség
Ez a forgó zuhanyrózsa nagyon finom lyukakkal rendelkezik a vízáramláshoz, így a víznek elegendő nyomása van, ugyanakkor kis mennyiségben folyik, ez megtakarítja a fogyasztást.

Most pedig térjünk át arra, hogy miért szeretem ezt a fejet. A vízfolyam gyönyörűen néz ki, de vizet is megtakarít. A fejben finom lyukak vannak, amelyeken keresztül folyik a víz, és mivel ezek kicsik, a vízsugárnak még akkor is elég erős a nyomása, amikor kevés vizet engedek. 

Ezzel a fejjel elég sok pénzt spórolhat meg a vízen, ami manapság elég drága. Én még egy éve vettem ezt a fejet, és amikor láttam, hogy a vízszámlákon való megtakarítás nagyon nagy, beszereztem egy-egy fejet az egész családnak. Az éves vízszámla meggyőzött arról, hogy ez a fej tényleg megéri az árát.
 

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Érdekességek

Maga a fej 360 fokban forgatható – így pontosan úgy fordíthatja el, ahogyan szüksége van rá. A fej alatt a fogantyú felett egy pöcök található, a STOP felirattal. Ez lehetővé teszi a vízáramlás szabályozását vagy teljes leállítását. A fogantyúban egy finom szűrő található, hogy a vízből származó szennyeződések ne tegyék tönkre a fejet.

A régi zuhanyrózsámban nem volt ilyen finom szűrő. A vezetékek javítása után szennyeződés és rozsda került a zuhanyfejbe, és az végül megrepedt. Ennek a zuhanyfejnek az említett finom szűrő miatt nem lehet ilyen problémája.

Javaslom, hogy rögtön két fejet is vásároljon. Én úgy csinálom, hogy amíg az egyik fejet ecettel tisztítom, kicserélem a másikra, így minden tisztításkor felváltva használom őket. Így kényelmesebb, és nem korlátozok senkit a zuhanyozásban. 

Ezzel a zuhanyfejjel nyáron annyiszor élvezheti a frissítő zuhanyt, ahányszor csak akarja, vagy este, egy fárasztó nap után egy hosszú, pihentető forró zuhanyt vehet. A gazdaságos fejnek köszönhetően nem kell aggódnia a drága számlák miatt. Ezzel a zuhanyfejjel biztosan öröm lesz a zuhanyozás.