Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb rugalmas telefontartó

2024-08-01 14:54

Azért döntöttem a telefontartó vásárlása mellett, mert a családi fotózás alkalmával meguntuk, hogy hova is helyezzük a mobiltelefont, hogy mindenki jól látható legyen a fotón és jó szögből. Bizonyára mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor olyan fényképet akartunk készíteni, ahol szükségünk volt a kezünkre. Talán csak egy családi fotózás alkalmával. 

Szépen beállítottuk az egész családot, könyvhöz támasztottuk a mobilt és beállítottuk az önkioldót. De a könyv nem a legjobb támasz, így a mobiltelefon néhányszor leesett vagy felborult. Tehát több beállítás és fényképezés – néha 5 fényképet kellett készítenünk, hogy legalább egy sikerüljön. Ezt a problémát már nem kell oldanom a  rugalmas mobiltelefon-tartóval.

A tartót a Parforintert.hu webruházban választottam. Szeretek visszatérni ebbe a webáruházba, mert nagyon nagy választékot találok itt, nagyon kedvező áron. Az áru minősége megegyezik a többi üzletben található áruval, csak az ára alacsonyabb - az áru néha tényleg csak pár forint, így mindenki megengedheti magának.

Az általam választott mobiltelefon tartó rugalmas - állítható. Anyaga műanyag, így a tartó nem törik el könnyen és nem sérül meg. A hossza 70 cm - így igény szerint tudom állítani a mobil távolságát. A tartó egy meglehetősen kicsi dobozban került hozzám. Az összeszerelés nagyon egyszerű - csak le kell csavarni a mobiltelefon tartónál lévő "anyát", rá kell tenni a csatlakozást és visszacsavarni. Ez midnen - a tartó készen áll.

A csuklónak köszönhetően a telefont többféleképpen forgathatja – a fel-le dőlés 90 fokban. A tartó karja rugalmas - a kívánt pozícióba állíthatja. Meglepődtem, hogy egy kicsit több erőt kellett kifejtenem ahhoz, hogy a tartót úgy hajtsam be, ahogy kell. De ez logikus – ha a kar túl gyenge lenne, nem tartaná a telefont a szükséges helyzetben.
 

Rugalmas
A rugalmasságának köszönhetően bármilyen szögbe állíthatja a tartót, és tetszés szerint fotózhat. A tartó videózásnál is hasznos, a bővíthető mancsoknak köszönhetően bárhová rögzíthető.

 

Ennek a rugalmasságnak köszönhetően a kart többféleképpen hajlíthatjuk – fel, le, oldalra – aszerint, hogy milyen szögből szeretne fotózni. Ez a tartó kiváló eszköz azoknak is, akik szeretnek különféle videókat készíteni. A tartót bővítőkapcsok segítségével rögzítheti, és ott rögzítheti, ahol szüksége van rá. 

A kar 70 cm hosszú, ami teljesen elegendő klasszikus videókhoz és fényképekhez. A telefont masszívan tartja, nem kell attól tartani, hogy leesik. Ennek a tartónak köszönhetően szeretek fotózni. Többé nem kell olyan szelfiket készítenem, amelyeken eltorzultam, minden látható, amit látni szeretnék. Most beállítom a tartókart a számomra megfelelő magasságba és tudok fotózni.

Képet tudok készíteni az önkioldóval, vagy használom a mai telefonok funkcióját - felemelem a jobb kezem és pillanatok alatt elkészül a kép. Mindenki, aki szeret videókat készíteni, például a TikTok vagy a Facebook számára, értékelni fogja ezt a tartót. 

Én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a tartóval. Bármire rögzíthető, jól tart. A kar elég hosszú, rugalmas, és tökéletesen tartja az általam beállított pozíciót. A telefon masszívan rögzítve van a tartóban – nem áll fenn a kiesés veszélye. Mindenkinek ajánlom, aki szeret fényképezni, házi videót készíteni.