Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Lebegő focilabda: Ideális játék focirajongóknak a lakásba!

2024-07-06 23:56

Az unokám jelenleg olyan időszakot él át, amikor a foci a mindene. Mivel az apukája és a nagypapája mostanában gyakran nézi a világbajnokságot a tévében, még jobban érdekli a foci. Legszívesebben mindenhol rúgná a bőrt, egész nap. Kint ez rendben van, de bent nem igazán jó ötlet egy labdát rugdosni.

Amikor már a harmadik cserepes virágom esett le és törött össze, elkoboztam a labdáját. De nem akarom, hogy az unokám ne focizzon többé, sportolni mindig jó dolog. Ezért kerestem egy lehetséges alternatívát az otthoni focizásra. A Parforintert webáruházban találtam rá. Ez egy lebegő labda - az Air Disk Hover Ball.
 


Ez egy nagyszerű játék minden kis focista számára. A lebegő labda nem labda a szó valódi értelmében. Nem gömbölyű. A különleges konstrukció egy alsó műanyag csúszófelületből áll, amely ventilátorral van ellátva, és egy masszív felső borításból, amely habszivacs párnázással védi a bútorokat.

A párnázás első pillantásra megragadta a figyelmemet. Nagyon erős, de nem kemény, így a falról és a bútorokról is lepattan anélkül, hogy kárt tenne bennük. Nincs többé levert sarok a falon vagy a bútorokon! Nagyszerű!

A lebegő labda elemekkel működik. Mármint lehet vele elem nélkül is játszani, de az nem az igazi. Ha beleteszi az elemeket (4 ceruzaelemet) a játékba, akkor elindul a ventilátor hangja és a játék villogni kezd. 

Nagyon látványos, hogy a játék különböző színekben világít. Különösen kora este, amikor kezd sötétedni. A diódák egy kemény műanyag borítás alatt vannak, így nem kell attól tartani, hogy megsérülnek, ha megrúgja őket. A gyerekek nem tudnak hozzáférni a diódákhoz.
 

A lebegő labdával már semmi sem fog összetörni
A lebegő labda egy kicsivel a padló felett mozog, így könnyen mozgatható, miközben nem repül a szekrényekre vagy más bútordarabokra, ahol kárt tehetne.

 

A labda átmérője 14 cm - nem nagy, így nem foglal sok helyet. A ventilátor kissé megemeli a játékot a földtől, és az magától mozogni kezd. Lassan mozog, de a gyerekeknek így is koncentrálniuk kell, amikor el akarják találni és belé akarnak rúgni. 

Szerintem ez a játék a légpárnás hajóra hasonlít. A játék hároméves kortól alkalmas. Kisebb gyerekeknek nem ajánlanám, mert lehet, hogy nehezen találják el a labdát. De a hároméveseket és idősebbeket le fogja nyűgözni. Nálunk a gyerekek szinte állandóan ezzel játszanak. A villogás és a lebegés hívogatóan néz ki. Néha-néha én is belerúgok, szinte csábít, amikor elmegyek mellette.

A lényeg az, hogy tényleg nem kell aggódni a lakásban keletkező károk miatt. A labda a talaj közelében mozog, és az akadályokról lepattan. De a hagyományos labdával ellentétben nem pattog, hanem csak a talaj fölött lebeg.

Egy másik előnye a hőségben való játék során, hogy a kis ventilátor kavarja és hűti egy kicsit a levegőt. Érezni lehet a lábon, ami nagyon kellemes. Ez a labda a szőnyegek kivételével minden típusú padlóra alkalmas. Tehát linóleum, csempe, vagy parketta, amelyeken a labda siklani tud. A szőnyeg megállítja, és nem alkalmas kintre sem.
 


 

Ha tehát van otthon egy kis focistája, szerezze be neki ezt a lebegő labdát a Parforintert webáruházból. Nálunk a labda nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a gyerekektől. A gyerekek szeretnek mindent, ami új és más - és persze modern.

Ez a labda villog és lebeg. Ráadásul a játék nem csak a rúgdosásról szól. Ha a gyerekek bele akarnak rúgni, koncentrálniuk kell. Mivel a labda lebeg, mindig mozgásban van, így nem éppen könnyű eltalálni. Főleg a kisebb gyerekeknek kell koncentrálniuk. Játék közben pedig gyakorolják a motorikus készségeiket.

Javaslom, hogy elemeket is vásároljon ehhez a játékhoz. A gyerekek nagyon élvezik és sokáig játszhatnak ezzel a labdával.