Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Párafüggöny - garantált nyári felfrissülés

2024-06-26 11:33

Úgy tűnik, hogy idén is meg fogunk szenvedni a trópusi kánikulával, én nagyon szeretem a meleget, de néha ez már túl sok nekem is, és ilyenkor jól jön a felfrissülés. Nem mindig van lehetőségünk uszodába menni, ezért keressük a módját, hogy hogyan lehet komfortosan és egészségkárosodás nélkül megúszni a hőséget. Felfedeztem egy szuper hűsítő dolgot, amely segít felfrissülni, ez pedig a vízpára.

Párafüggöny, a felfrissülés garantált!

A teszteléshez egy 10 m-es tömlőt választottam. Azonban 15 m-es tömlő is vásárolható. Öntől függ, hogy hova szeretné elhelyezni a tömlőt. Van, aki a fűre teszi (felfrissülésként és a gyep locsolására), van, aki egy pergola köré tekeri és lefelé engedi a párát, és van, aki a virágok köré (a virágok nagy hasznát veszik a vízködnek, és gyönyörűen virágoznak) – ez tényleg az ön belátásán múlik. Mindenesetre azt kell mondanom, hogy a felfrissülés tényleg nagyszerű.

Egyszerűen csatlakoztassa a 10 fúvókás tömlőt a vízellátáshoz, és kész. Ezután csak el kell forgatni a csapot, és megszületett a csoda.

Én a tömlőt a földre téve próbáltam ki – a gyepre és a terasz köré tettem, nagyon jó a páraködben sétálni – a felfrissülés nagyon kellemes. Kipróbáltam a pergola köré is tenni a tömlőt, és felülről engedem le a ködöt, ott is nagyon kellemes. Végre nyugodtan lehet inni a kávét a teraszon, még nagyon meleg időben is – a vízpára kicsit lehűti a levegőt, és sokkal elviselhetőbb és kellemesebb kint ülni.

Tehát mindenképpen veszek egy másik tömlőt is, és kombinálni fogom a páraködöt, vagy különböző helyeken fogom elhelyezni, ahol a legnagyobb szükség van a felfrissülésre. További előnye, hogy a vízpára fúvókák kicsik – így a vízfogyasztás nem nagy, és bármikor frissülhet vele. Az is nagyon tetszik, hogy a felfrissítés valójában nagyon egyszerű – a tömlőben lévő fúvókák áram vagy egyéb berendezések beszerelése nélkül állítják elő a ködöt.

A vízköd még a gyerekeket is szórakoztatja. Amikor először kapcsoltuk be a tömlőt, a gyerekek élvezték a vízködben való szaladgálást. Nekünk pedig volt időnk egy kávé mellett pihenni, mert a medencével ellentétben nem kellett figyelnünk, nehogy belefulladjanak a vízbe. És még egy jótékony hatása van a vízködnek számomra. Asztmásként azt kell mondanom, hogy a meleg időben sokkal jobb lélegezni a vízpárától!

A vízköd fúvókákkal ellátott tömlőt nagyszerű nyári felfrissülésként ajánlom, magas üzemeltetési költségek nélkül.

A cikket egy kedves vásárlónk, Jana írta önöknek