Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Fejlámpa LED szalag - vélemény

2024-05-02 13:10

Imádom az olyan kütyüket, amelyek megkönnyítik az életünket. Az egyik ilyen hasznos találmány a fejlámpa. Ez egy klassz dolog, ami a mindennapi élet számos területén használható. A fejlámpának sportolók, autószerelők, horgászok, nyaralók és kempingezők is hasznát vehetik.

Én a Parforintert.hu webáruházból választottam fejlámpát. Ezt a webáruházat már leteszteltem, rendszeresen várásolok náluk. Biztos lehetek benne, hogy a hozzám érkező termék megegyezik a webáruházban látható képpel. Ráadásul olyan termékek is vannak, amelyek tényleg pár forintért vannak, és mindenki megengedheti magának. A raktáron lévő termékek kiszállítása nagyon gyors, és a beszállítónál lévő áruk esetében mindig ott az időpont, hogy mikor tudják kiszállítani.

Rendszeresen használjuk a fejlámpát. Akár a hajón, amikor reggel kihajózunk, akár egy esti hajókiránduláson, horgásztúrákon, a szüleim nyaralójában és mostanában az unokákkal való kempingezéskor. A férjem is szokta viselni a fejlámpát, amikor meg akarja nézni az autó alját, vagy amikor este munka után futni megy. A fejlámpa minden olyan munkakörben is használható, ahol "világítani" kell. Autószerelők, villanyszerelők, építőipari munkások és sok más olyan szakmában, ahol világítani kell és szabad kézre van szükség, értékelni fogják ezt a fejlámpát. A sportolók gyakran viselnek fejlámpát futás, síelés, kerékpározás, sziklamászás, túrázás és egyéb sportok során. Nagyon praktikus, mert mindent megvilágítunk, amire szükségünk van, és szabad marad a kezünk.

a Led szalag nagyobb fényáramú
Tudta, hogy ez a LED szalaggal ellátott fejlámpa jobban világít és kevesebb energiát fogyaszt, mint egy klasszikus izzóval ellátott fejlámpa?

A Parforintert.hu webáruházban az univerzális COB LED fejlámpa keltette fel az érdeklődésemet, amely újratölthető, és a klasszikus zseblámpa mellett egy rugalmas pántra helyezett LED szalaggal is rendelkezik. A fejlámpa nagyon könnyű, így egy idő után észre sem veszem, hogy rajtam van. A fejlámpát használat előtt USB kábellel töltöm fel. Elég gyorsan feltöltődik, mindössze 2 óra alatt képes teljes teljesítményre. Több intenzitási fokozattal rendelkezik, és akár 8 órán át is bírja. Ez két nap kempingezéshez a gyerekekkel éppen elég.

A megvilágítás intenzitását és típusát a multifunkciós gomb megnyomásával könnyen beállíthatja. Kiválaszthatom, hogy klasszikus világítást, villogó vagy LED szalagvilágítást szeretnék. A megvilágítás típusai: COB lámpa erős fénnyel, COB lámpa tompított fénnyel, zseblámpa erős fénnyel, zseblámpa tompított fénnyel és a kapcsoló hosszas megnyomása után villogó is. Nekem nagyon tetszik a pántra helyezett LED szalag. Míg a hagyományos fejlámpa lámpája a homlokomon található és csak előre világít, addig a LED szalag a környezetembe is világít. Ráadásul a LED szalagon lévő fényt intenzívebbnek és fényesebbnek találom.

Sokat használom a fejlámpát a nyaralóban. Például amikor lemegyek a lépcsőn a pincébe, ahol sötét van. Így jobban látok a lábam elé, és nem félek, hogy elesekl. A fáskamrában is sötét van, amikor fáért megyünk. A padláson sincs világítás. A házikó régi, és csak néhány részében van áram. Praktikus és kényelmes, mert megvilágítja a körülöttünk lévő teret, miközben a kezünk szabadon marad. A fejlámpa előnyeiről a sportolóknak valószínűleg nem kell beszélnem, akik nemcsak a lábuk elé látnak jól, hanem saját magukat is jól láthatóvá teszik, így kisebb a balesetek veszélye. Az a jó ebben a fejlámpában, hogy a kisebb fényerősséget is lehet választani. Amikor ki kell jönnünk a sátorból, vagy keresünk valamit, nem ébresztünk fel másokat az erős fénnyel.

Mivel közeledik a nyaralási szezon, amikor többet sportolunk, kempingezünk, vagy nyaralókba megyünk, szeretném ajánlani ezt a menő fejlámpát a Parforintert.hu webáruházból. Nem drága és a LED szalagnak köszönhetően tényleg nagyon praktikus. A pántja gumi, így bármilyen fejmérethez alkalmazkodik. A fejlámpa újratölthető és akár 8 órán át is bírja. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a fejlámpa nagyon könnyű, nem nehezedik a fejre. Ez a fejlámpa vízálló. Már nagyon várom a különböző kalandokat, amelyeket a fejlámpával fogunk megélni.