Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Miért válasszunk nagy nedvszívású fürdőszobai kilépőt?

2024-04-11 13:30

Valószínűleg mindannyiunk fürdőszobájában vannak kilépők. Nagyon szeretem a fürdőszobai szőnyegeket, praktikusak és remekül kiegészítik a fürdőszoba megjelenését. Miután rossz tapasztalatot szereztem egy korábbi, interneten vásárolt szövet kilépővel, azóta két dologra ügyelek, hogy a kilépő ne csússzon és jól száradjon.

Régebben ugyanis egy olyan kilépőt vásároltam, amely nagyon szépnek tűnt, de a funkcionalitása szörnyű volt. Mosás után hihetetlenül sokáig tartott, hogy megszáradjon, így hiába volt kellemes rálépni, fürdés után másnap reggel a kilépő még mindig nedves volt, ami nem csak kellemetlen, de utána szaga is volt a fürdőszobában. A kádból kiszállva pedig sikerült úgy rálépnem a szőnyegre, hogy az megcsúszott és elestem. Ezért kidobtam ezt a szép kilépőt és felmentem a netre, hogy keressek egy másikat. Csúszásmenteset és nedvszívót. A Parforintert.hu oldalon pedig találtam is egy ilyen kilépőt.

Nagyon szeretem a Parforintert.hu webáruházat. Itt mindig megtalálom, amire szükségem van, és tényleg olyan áron, amit mindenki megengedhet magának. Ráadásul a képek és a leírás mindig megfelelnek a terméknek, amit kapok. A szállítás gyors. Ez a webáruház a kedvencem. Szóval ezúttal egy fürdőszobai kilépőt kerestem. Mint említettem, olyanra volt szükségem, ami nem csúszik, jól szívja a vizet és gyorsan szárad is. A szürke színű, "Home" feliratú fürdőszobai kilépő pontosan ezekkel a paraméterekkel rendelkezik.

A szőnyeg formája ovális. Anyaga kellemes, habos, amikor rálépsz, érzed, hogy puha és sima. A szőnyeg azonnal felszívja a vizes lábról lefolyó vizet. Csúszásgátló réteggel rendelkezik, így egyáltalán nem csúszik. Ha a szőnyeg piszkos lesz, csak tegye a kádba, és egy kefével és szappannal vagy mosószerrel súrolja le enyhén, majd zuhanyozza le. Öt perc alatt kész is vagy. Ráadásul ez a nedvszívó, gyorsan száradó kilépő nagyon gyorsan megszárad. Így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a kilépő másnap még mindig nedves lesz.

Speciális, gyorsan száradó anyag
Tudta, hogy a fürdőszobai szőnyegek közül rengeteg nem olyan anyagból készül, amely alkalmas a céljára? Ez a szőnyeg csúszásmentes, nedvszívó és nagyon gyorsan szárad.

Annak köszönhetően, hogy a kilépő nagyon gyorsan szárad, tálak alá is ajánlom, amelyekből a kiskedvencek isznak és esznek. A kutyáink mindig nagy rendetlenséget csinálnak a vizes tál körül, ezért megpróbáltuk ezt a kilépőt a tálak alá tenni, és nagyon jól bevált. A szőnyeg gyorsan szárad, hetente egyszer megtisztítjuk a fürdőszobában, lezuhanyozzuk, és a kutyatálak körüli vizes probléma megszűnt. A gyerekmedence mellé is jó egy ilyen szőnyeg. A gyerekek lábát kicsit megtisztítja a fűtől, amikor bemennek a medencébe, és nem csúsznak meg a nedves füvön, amikor kijönnek. Ez a gyorsan száradó hab fürdőszobai szőnyeg számos felhasználási módot talált a házunkban. Praktikus, funkcionális, és csak pár forintba került. Nagyon elégedett vagyok vele.