Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Vélemény: 24 LED-es asztali lámpa

2024-04-18 09:30

Mivel unokánk már abba a korba került, amikor a gyerekszobát diákszobává alakítjuk át, szükség volt és van arra, hogy a szobát olyan kiegészítőkkel szereljük fel, amelyek egy 14 éves fiú számára is kényelmessé teszik az életet.

Mivel a szoba kicsi, ki kellett találnunk a megfelelő világítást. A Parforintert.hu oldalon találtam egy asztali LED lámpát 24 LED diódával, amely nemcsak az íróasztalon, hanem körülötte és az ágy körül is megoldotta a világítást.

Zaparkorun.cz -  Elektronická senzorová hra pro děti - Quick Push

lámpa nagyon érdekes formájú. Egy téglalap alakú talapzatból áll, amely egy nagy kapacitású akkumulátort is tartalmaz. Továbbá az alaphoz egy kétrészes rész van rögzítve, amelynek köszönhetően a lámpát különböző pozíciókba és szögekbe állíthatja. Lefelé, de felfelé, és szabadon beállított különböző szögekben is világíthat. 

A lámpa világító része 24 LED-ből áll, amelyek intenzív fehér fénnyel világítanak. A fényerősséget két intenzitási fokozatban könnyedén beállíthatja a talp oldalán található gombbal.

A lámpa dióda része ugyanolyan méretű, mint a lámpatest. Ez lehetővé teszi, hogy a lámpát egy kb. 13 x 5,5 x 7 cm-es téglalap alakú "dobozzá" hajtsa. Ez nagyon praktikus, mert a lámpát bárhová magával viheti. A lámpa súlya mindössze 0,1 kg.

Zaparkorun.cz -  Elektronická senzorová hra pro děti - Quick Push

A lámpát bárhol használhatja. Állhat az íróasztalán, az éjjeliszekrényén, magával viheti nyaralásra vagy akár kempingezni is a gyerekekkel. Egy teljes feltöltés után akár 7 órán át is üzemel. Így megbirkózik a kempingezéssel vagy a nyaralóban vagy faházban való tartózkodással, ahol nincs áram. 

A lámpa nagyon hasznos volt számunkra áramszünetek idején is. Töltés után nagyon erősen világít, így áramszünet esetén is tudunk olvasni vagy társasjátékozni. A 24 LED elég jól megvilágítja a szobát. Amit a lámpában nagyra értékelek, az a praktikussága, és különösen az, hogy egy egyszerű mozdulattal beállíthatom, hogy hova akarom, hogy világítson. Így ha az unokám éppen házi feladatot csinál, akkor az íróasztalára irányítja a fényt, ha pedig nem házi feladatot csinál, akkor oda irányíthatja, ahova éppen szüksége van rá, például az ágyára.

A Parforintert.hu webáruházban sok érdekes darab van a lámpák kategóriájában, de nekem ez tetszett a legjobban.

A lámpa modern kialakítású, fehér és fekete színkombinációban. Anyaga ABS környezetbarát műanyag. Így nem kell aggódnom, hogy a lámpa eltörik, ha az unokám véletlenül feldönti.  A lámpa kinézete érdekes, modern, gyakorlatilag bármilyen enteriőrbe illik. Mindig szépen fog kinézni. 

Átgondolt kialakításának köszönhetően a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt vonzó. Az unokám nagyon elégedett vele, nagyon tetszik neki a lámpa kinézete. A lámpa alkalmas a tinédzserek szobájába is, akik hajlamosak kritikusan viszonyulni a tárgyak dizájnjához.

Zaparkorun.cz -  Elektronická senzorová hra pro děti - Quick Push

Mint említettem, a lámpa újratölthető. Beépített nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor feltöltési ideje körülbelül 8 óra, és utána 7 órán keresztül világít. De ritkán kapcsoljuk be 7 órán keresztül egyfolytában, így elég sokáig bírja egy töltéssel.

•    anyag: ABS környezetbarát műanyag
•    szín: fehér
•    LED-ek száma: 24
•    akkumulátor kapacitása: 800mAh
•    feltöltés ideje: 8 óra
•    világítás ideje: max. 7 óra
•    Beépített nagy kapacitású akkumulátor
•    tömeg: 0,1 kg

A lámpa könnyű, modern, dizájnos, és nagyon jól világít. És ahogy a Parforintert.hu webáruház neve is sugallja, nem drága. A lámpa valóban csak "pár forintba" kerül.  Az ár x minőség arányát nézve nagyon előnyös ennek a lámpának a megvásárlása, és rendkívül elégedett vagyok a lámpával..