Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Hogyan is működik a Quick Push elektronikus szenzoros játék gyerekeknek

2024-04-05 13:00

Minden gyermek élvezi az elektronikus játékokat. Szeretem azokat a játékokat, amelyek nem csak mechanikus gombnyomásra működnek, hanem a játék mellett a gyerekek tanulnak is valamit.

Ilyen például a Quick Push elektronikus szenzoros játék gyerekeknek, amelyet a Parforintert.hu. webáruházban árulnak.

Zaparkorun.cz -  Elektronická senzorová hra pro děti - Quick Push

A Quick Push játék gyorsítja a reakciókat

Ez a játék a kisebb gyerekek motoros készségeit, gondolkodását, koncentrációját és gyorsaságát fejleszti, a nagyobb gyerekeknél természetesen ugyanez a helyzet, de a logikát is. A játék négy játékmódra állítható.

  1. Kezdő: Fedezze fel ezt a módot, és ismerkedjen meg a játékkal.
  2. Memória: Tesztelje memóriáját kombinációk memorizálásával.
  3. Pontszám: Szerezze meg a lehető legmagasabb pontszámot.
  4. Többjátékos: Hívja ki barátait, családtagjait, és nézze meg, ki a legjobb.

Így játszhatnak a kisgyermekek, akik megnyomják a világító gombot, de a nagyobb gyerekek is, akik már nehezebb játékot választhatnak, vagy tudnak játszani a barátaikkal.
Ennek a szenzoros játéknak nagy előnye, hogy kompakt, könnyű, így bárhová magával viheti. Még a hosszú autós utakon is elfoglalja a gyerekeket.

a Quick Push elektronikus szenzoros játék működése

A játék könnyen irányítható. Alapvetően a tetején lévő gombbal kapcsolja be, és a játék bekapcsol.

A játéknak hangja van, de egy hangszóró képével ellátott gombbal elnémíthatjuk vagy kikapcsolhatjuk, ami nagyon jó. A gyerekek elég sokáig élvezik a játékot, és őszintén szólva a dallam idővel az idegeinkre megy. Így játék közben ha pihenni szeretnék, teljesen kikapcsolom a hangot.

A játék kemény műanyag gamepad alakú, és puha anyagbuborékokból áll. Érintse meg a buborékot az ujjával, ezáltal könnyedén be tudja nyomni azokat . Mindig megnyom egy buborékot, ami pirosan világít. Lehet, hogy egyszerűnek tűnik, de nem az.

A nagyon kicsi, három év körüli gyerekeknek sokat kell koncentrálniuk, hogy csak a világító buborékot nyomják meg. Ha egyszerre több is kivillan, elég nehéz feladat számukra az összes világító buborékot gyors egymásutánban lenyomni. Mikor a kisebb gyerekek ismerkedtek a játékkal, eleinte nem kapcsoltuk be a játékot, hanem hagytuk, hogy a gyerekek tetszőleges sorrendben nyomják a buborékokat, így megtanulják a buborékot benyomni, és felkészülnek a játékra.

Zaparkorun.cz - Elektronická senzorová hra pro děti

A nagyobb gyerekeknek van nehezebb szint, és persze igyekeznek minél gyorsabbak lenni. Higgye el, ez néha elég nagy kihívás.

Ha azt szeretné, hogy a buborékok újra játékra készen álljanak, csak nyomja meg az ujjaival a konzol hátulján lévő sárga műanyagot. Egyszerű és szórakoztató.

Ez a játék fejleszti a szem-kéz koordinációt és különösen a logikus gondolkodást.

A játék nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is szórakoztató. Ezzel a játékkal kicsit kikapcsolhat. Csak a színes buborékokra kell koncentrálni, és megnyomni azokat.

Tény, hogy minél tovább játszom a játékot, úgy érzem, jobban koncentrálok, és sokkal jobban sikerül a színeket még emlékezetből is nyomnom.

Valóban pár forintba kerül, és az egész családot szórakoztatja – gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A játék 3 db AA elemmel működik, az  Energizer AA elemeit ajánljuk