Sárgarépa-zeller-petrezselyem kenő pirítósra
2023-02-02 18:43
Egy újabb remek recept, ezúttal zöldséges kenőhöz (krémhez), ideális pirítóshoz vagy éppen toast kenyérhez. Lepje meg vendégeit ezzel a különleges finomsággal.
Hozzávalók:
- 150 g répa
- 90 g zeller
- 50 g petrezselyem
- 2 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)
- 35 g ketchup
- 90 g majonéz
Elkészítés:
1️ Tisztítás után a sárgarépát, a zellert és a petrezselymet finom reszelőn lereszeljük.
2️ Adjuk hozzá a préselt fokhagymát, a ketchupot, a majonézt és enyhén sózzuk.
3️ Az egészet alaposan összekeverjük és hűtőben hagyjuk kihűlni.
4️ Pirítósra vagy toast kenyérre kenjük és tálaljuk.
A Parforintert.hu csapata jó étvágyat kíván.